Kelderdichting

Ongewenst water komt vooral voor op in de kelder. Iedereen kan plots last krijgen van een kelderlekkage, vochtige kelder, doorslaandvocht en optrekkendvocht. Heeft u ook last van kelderlekkage of vochtproblemen binnen uw kelder? Dan zit je hier goed, Vochtmanneke heeft meer dan 30 jaar ervaring in kelderdichting en vochtverwijdering in West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

  • Zeer ervaren vochtspecialist (30 jaar ervaring)
  • Voor altijd van uw vervelend vochtprobleem verlost
  • Gratis diagnose en gesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie
  • 10 jaar garantie

Vraag nu gratis vochtdiagnose aan.

Kelderdichting maak een einde aan vocht

Het waterdicht maken van kelders zowel aan de binnen- als aan de buitenkant is de specialiteit van onze vochtspecialisten. Vocht is niet goed voor de gezondheid en kan schade berokkenen aan je woning, je krijgt onnodig warmteverlies en daardoor stijgen de energiekosten. Kortom een lekkage laat je het best zo snel mogelijk behandelen.

Hoe gaan de kelder dichten?

Hoe een vochtige kelder het best aangepakt wordt, hangt af van het soort waterinfiltratie en de hardnekkigheid van het vochtprobleem.  We kunnen een drainagesysteem plaatsen dat het water uit de grond en muren gaat onttrekken of we kunnen eventueel de buitenkant en/of de binnenkant van de kelder te dichten.

Of we kunnen met een geavanceerde injectietechniek de kelder dichten. De geavanceerde techniek zorgt ervoor dat vocht verdwijnt en niet terug komt en is geschikt voor alle vochtproblemen, van muren tot vloeren, iets dat we ook toepassen bij kelderdichting!

Efficiënte manier met onze injectiemethode

Wij gaan de muren injecteren met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een krachtige injectiemachine opgevuld. De gel zorgt voor een permanente bescherming van de muur en houdt het vocht dus tegen. Vochtmanneke heeft jaren ervaring met het professioneel uitvoeren van injecties en gebruikt een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei kelders en gebouwen.

Het dichten van kelders voor de laagste prijs

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn voor kelderdichting.
Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien.
Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor het dichten van uw kelder.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Iedere lekkage, natte of vochtige kelder is anders, daarom is het nuttig voor ons om bij u ter plaatse te komen in Oost en West-Vlaanderen voor een deskundig onderzoek. Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het probleem achterhalen. Na een duidelijk inzicht te hebben gekregen van de lekkage of vochtproblematiek binnen uw kelder stellen wij u de beste oplossing en behandeling voor. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw kelderprobleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos.

U kunt altijd een afspraak maken voor een vochtbehandeling met onze vochtspecialist op een moment dat het u schikt. Vul het contactformulier hier op de website in, via mail: info@meesterklusser.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Vlaamse renovatiepremie voor behandelen van opstijgend vocht

Heb je last van opstijgend vocht? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt

Er gelden wel enkele voorwaarden:

– Je voert voor minstens 10.000 euro exclusief btw werken uit aan je woning. Naast het behandelen van opstijgend vocht komen er ook heel wat andere renovatiewerken in aanmerking.
– Afhankelijk van de samenstelling van je gezin gelden er inkomensvoorwaarden.
– Je factuur is maximum drie jaar oud.
– Je woning is minstens 25 jaar oud en staat in het Vlaams Gewest.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be.

Laat je dus zeker niet afschrikken door de prijs als je met vochtproblemen zit! Die blijft tot een minimum beperkt dankzij de renovatiepremie. Contacteer ons gerust voor een gratis vochtdiagnose.

Onze klanten komen voor het dichten van hun kelder van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke. We doen ook kelderdichting in Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem.