Vochtbehandeling

Vochtbehandeling is nodig als je ineens vocht opmerkt in de huis, natte plekken ziet op de muren, het belang loskomt of als er een muffe geur hangt.   Opstijgend vocht is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van uw probleem.

De meest effectieve behandeling op lange termijn voor vochtproblemen in huis is het injecteren van de muren met een vochtwerend product.

Vochtmanneke heeft jaren ervaring in vochtbehandeling in West-Vlaanderen en ver daarbuiten in het professioneel uitvoeren van injecties. Wij gebruiken een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen.

  • Zeer ervaren vochtspecialist (30 jaar ervaring)
  • Voor altijd van uw vervelend vochtprobleem verlost
  • Gratis diagnose en gesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie
  • 10 jaar garantie

Vochtbehandeling tegen optrekkend vocht

Optrekkend vocht ontstaat als gevolg van water in de grond dat onder of naast de muren opstijgt. Het water beweegt omhoog door de wand als gevolg van capillaire werking waarbij water wordt aangezogen  via kleine gaatjes in de muren of bakstenen.

Vocht definitief  met vochtbehandeling

Vrijwel alle gebouwen zijn omgeven door natuurlijke vocht die probeert binnen te dringen in de droge structuur van het gebouw.Vocht zeer slecht voor uw huis in het algemeen. Vochtmanneke zal dit definitief verwijderen met hun geavanceerde injectietechniek. De geavanceerde techniek zorgt ervoor dat vocht verdwijnt en niet terug komt en is geschikt voor alle vochtproblemen, van muren, vloeren tot kelders. Dit is een zeer efficiënte behandeling met een vochtwerend product die het vocht permanent verwijdert.

Efficiente manier met onze injectiemethode

vochtbehandelen

De geavanceerde injectiemethode die wij gebruiken is geschikt voor alle vochtproblemen, van muren, vloeren tot kelders. Wij gaan de muren injecteren met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een krachtige injectiemachine opgevuld.

De gel zorgt voor een permanente bescherming van de muur en houdt het vocht dus tegen. Vochtmanneke heeft jaren ervaring met het professioneel uitvoeren van injecties en gebruikt een speciaal samengesteld product dat zijn doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen.

De vochtbehandeling bepalen

De eerste stap bij vochtproblemen is de bron van het probleem vinden. Dit laat je het best over aan een vochtspecialist want er zijn vaak meer dingen samen die het probleem te creëren. Wij zijn vochtexpert en hebben meer dan 500 huizen vochtvrij gemaakt. Als geregistreerde vochtspecialist behandelen wij met  vakmanschap en inzicht elk vochtprobleem in uw woning, winkel of kantoor aan en leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn. In overleg werken wij de beste oplossing uit, steeds rekening houdend met het  vochtprobleem.

De beste behandeling voor de laagste prijs

vochtbehandeling

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn op uw specifiek vochtprobleem. Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien. Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor uw vochtbehandeling.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het vochtprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw vochtprobleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos. U kunt altijd een afspraak maken voor een vochtbehandeling met onze vochtspecialist op een moment dat het u schikt. Vul het contactformulier hier op de website in, via mail: info@meesterklusser.be of vochtmanneke1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Premies voor vochtbestrijding

Heb je vochtproblemen? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt. Bent u eigenaar-bewoner of verhuurt u een te renoveren woning via een sociaalverhuurkantoor ? En is de woning minimaal 25 jaar oud? Mogelijk komt u in aanmerking voor een premie voor vochtbestrijding van de Vlaamse overheid. Deze premie valt onder de Vlaamse renovatiepremie en wordt aangeboden voor o.a. het behandelen van muren tegen opstijgend vocht door het injectie.

Behandelen van optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren (premie 750 euro)

  • door een onderkapping
  • door het plaatsen van een waterkerende laag
  • door injectie of diffusie van waterdichtende middelen
  • herstelling van muurvoeten als gevolg van bovenstaande werken komen ook in aanmerking.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be of u kan deze premie aanvragen bij de dienst Wonen-Vlaanderen in uw provincie. Ook geven sommige gemeentes een extra premie voor de behandeling van opstijgend vocht. Op www.premiezoeker.be kan u ontdekken of uw gemeente dit aanbiedt.

Vocht moet je professioneel laten behandelen

Je kunt vocht in woning zelf behandelen door gebruik te maken van een aantal producten te koop in de doe het zelf, maar de kans dat het vocht niet helemaal weg is of terug komt is zeer groot. Vocht is een vervelend probleem daar haal het best een specialist bij,  je weet ook niet wat de oorzaak is van het vochtprobleem is het optrekkend vocht, zit je met lekkage, komt het door condensatie … Niet enkel het probleem achterhalen en de juiste behandeling bepalen is van groot belang ook het inhuren van een vochtspecialist is een belangrijke factor om tot een geslaagde oplossing te komen. Meestal is de online keuze van de vochtbestrijder het moeilijkst, meestal heb je de vochtspecialist die je vind via het internet nog nooit aan het werk gezien en ken je hem helemaal niet. Zal de vochtbestrijder die je zoekt de vochtbehandeling professioneel uitvoeren?  Zal hij over de juiste apparatuur beschikken? Zal hij waarborg geven? Zal hij een scherpe prijs maken? Is hij ervaren genoeg? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de vochtspecialist niet kent… en zijn manier van werken. De belangrijkste taak van een professionele vochtbestrijder is behandelen van het vochtprobleem met injecties. De juiste expert vinden via internet is niet simpel. Een vochtbestrijder dient zich steeds aan te passen aan wat het vochtprobleem is. Als ervaren expert heb je dit meestal snel door. Het komt er op neer om de gepaste vakman te vinden die het optrekkend vocht kan behandelen, en dan zit je hier goed! Contacteer Vochtmanneke en jullie opstijgend vochtprobleem zal snel behandeld worden.

Onze klanten komen van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem © Vochtmanneke | Eigen-H