Schimmel op de muur

Schimmel op de muur kan u zelf behandelen of aan ons uitbesteden. Schimmel wordt veroorzaakt door slechte ventilatie of door gevelproblemen Met een schimmelverwijderaar maakt u een definitief einde aan ongewenst schimmel op muren.

U kunt deze schimmel nu definitief laten verwijderen door onze vochtspecialisten.

  • Zeer ervaren vochtspecialist (30 jaar ervaring)
  • Voor altijd van uw vervelend vochtprobleem verlost
  • Gratis diagnose en gesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie
  • 10 jaar garantie

Schimmel op de muur definitief laten verwijderen

Een vochttest is de meest efficiënte methode om schimmel op de luur te detecteren.

Er zijn een aantal manieren waarop schimmels van oppervlakken verwijderd kunnen worden.

Schimmelmuren ontdekken met vochttest

Vochtmanneke zal een vochttest uitvoeren om schimmel te achterhalen. Schimmel op de muur kan je als volgt verwijderen:

  • Het huis ventileren door ramen open te zetten
  • U huis ventileren door ventilatieroosters te plaatsen
  • De woning beter isoleren, vooral met spouwmuurisolatie.
  • U huis beter verwarmen
  • Vochtvangers plaatsen

Schimmel op de muren kan je zelf ook herkennen

Schimmel op de muur

Schimmel op de muur is redelijk makkelijk te herkennen aan de vlekken of er kan een rare geur in huis hangen. Je hebt veel soorten schimmels en de ene is hardnekkiger en vervelender dan de andere. Gebarsten of bladderende verf en verkleuring zijn allemaal tekenen dat er vocht in een muur zou kunnen zijn. Merkt u een van deze dingen op een muur in uw huis, dat is meestal het begin van  schimmelgroei. Deze signalen kunnen ook aangeven dat er een schimmelprobleem is achter de wand, in de spouw. Zie je kleine vlekken van schimmel op een muur, dat kan een teken zijn dat er  een grotere schimmel kolonie aan de andere kant langzaam aan het groeien is. Ruik je plots een muffe geur in je huis?

Dat kan ook een aanwijzingen zijn dat er schimmel verstopt zit achter een muur in uw huis. Voor meer informatie over de symptomen veroorzaakt door schimmel allergieën.

De beste behandeling voor de laagste prijs

schimmel op muren

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn op uw specifiek schimmelprobleem.

Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien.

Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor uw schimmelbehandeling.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het schimmelprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw vochtprobleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos. U kunt altijd een afspraak maken om de Schimmel op de muur te laten analyseren door onze vochtspecialist op een moment dat het u schikt. Vul het contactformulier hier op de website in, via mail: info@meesterklusser.be of vochtmanneke1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Vlaamse renovatiepremie voor behandelen van opstijgend vocht

Heb je last van opstijgend vocht? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt

Er gelden wel enkele voorwaarden:

– Je voert voor minstens 10.000 euro exclusief btw werken uit aan je woning. Naast het behandelen van opstijgend vocht komen er ook heel wat andere renovatiewerken in aanmerking.

– Afhankelijk van de samenstelling van je gezin gelden er inkomensvoorwaarden.

– Je factuur is maximum drie jaar oud.

– Je woning is minstens 25 jaar oud en staat in het Vlaams Gewest.

Onze klanten komen van het behandelen van schimmels van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede. Als u vragen heeft over schimmelbehandeling  in uw woning te Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede. Of wil je meer weten wat voor u kunnen betekenen in Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot Zwevegem.