Over ons

Wie zijn we

Ons vochtbestrijdingsbedrijf omvat geregistreerde aannemers met meer dan 30 jaar ervaring in kelderdichting en vochtbestrijding. Met vakmanschap en inzicht pakken wij de vochtproblemen in uw woning of kelder aan en we leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn. In overleg werken wij de beste behandeling uit, steeds rekening houdend met het vochtprobleem;

U kan bij ons terecht voor Professionele vochtbestrijding, nadien kunnen we ook de schilderwerken voor onze rekening nemen. Wij behandelen alle vochtproblemen uit van A tot Z, en dit met één aanspreekpunt. Zo kan u ten allen tijde de werken opvolgen.

U kan rekenen op correcte afspraken, een vlotte communicatie en een uitstekende uitvoering tegen een scherpe prijs. Loopt er door omstandigheden toch iets mis? Geen nood. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie.

U wilt uw vochtprobleem met ons bespreken?

Wij starten steeds gratis bij u op  bezoek om ter plaatse  de precieze oorzaak en behandeling te bepalen. Na diagnose maken we een vrijblijvende offerte.  Vraag een gratis vochtanalyse aan  of nog sneller bel ons op het nummer 0479/95 88 00

We gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht.

Na een periode waarin uw vochtige muren uitdrogen staan wij ter beschikking voor het herbepleisteren en aanbrengen van een nieuwe muurbekleding.