Lekkage kelder

Lekkage kelder of vocht opgemerkt in de kelder? Kelder lekkages zijn een vervelend probleem, ons team kan dat voor u oplossen met speciale injectietechnieken. Het injecteren van muren is een doeltreffende  oplossing om vochtproblemen in de kelder niet alleen te verhelpen maar ook te voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het dichten van kelders, meer dan 30 jaar ervaring!

Lekkage kelder – Meer dan 30 jaar ervaring in Kelderdichting

De behandeling van vocht in een kelder laat je beter over aan specialisten, als er water in de kelder binnenkomt moet de oorzaak van het probleem onderzocht worden en dat kan niet iedereen, laat staat het probleem nadien oplossen want de druk van grondwater op onderliggende muurdelen kan heel groot zijn. Vochtoverlast in kelders aanpakken is specialistisch werk.

Kelderlekkages moet je snel aanpakken

lekkage kelder

Lekkage kelder komt doordat regenwater of grondwater de kelderconstructie binnendringt. Door de constructie te laten injecteren met een speciale gel wordt kelderlekkage verholpen.  De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaten boren waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten.  De vloeistof wordt onder een zeer grote druk in de constructie geïnjecteerd en baant zich eenzelfde weg door de constructie als water. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht.  Door het injecteren bekomen we een waterdichte kelder.

Door gebruik te maken van de juiste technieken, ouderwets vakmanschap en hoogwaardige materialen kan elke lekkende kelder, groot of klein, door ons waterdicht gemaakt worden.

Geen lekken meer in de kelder

Wij komen bij u thuis langs om het vochtprobleem te bekijken, u ontvangt van ons een gratis diagnose en vrijblijvende prijsofferte. Pas wanneer u akkoord bent met onze prijsofferte voor het om de lekkage van uw kelder op te lossen, voeren wij de volledige opdracht uit. De bestrijding van het vochtprobleem gebeurt altijd professioneel, deskundig en gestructureerd. Kijkt u gerust verder op deze website voor meer informatie over de voordelen en mogelijkheden die Vochtmanneke u biedt.

De meeste lekkages doen zich voor op de aansluiting van de wand en de vloer. Dit is vaak een zwakke plek in de kelderconstructie Wij lossen dit probleem op door injectie of meervoudige afdichting.

Waarom uw kelder laten dichten?

Een vochtige kelder of kelder lekkage is niet prettig, een kelder moet nuttig gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld goederen op te slaan, als er water instaat kan dit niet!  Daarnaast kunnen vochtproblemen ook tot problemen leiden op andere plaatsen in uw huis zoals condensvorming, optrekkend vocht en doorslaand vocht.

De beste behandeling voor de laagste prijs

Lekkage kelder

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn op uw specifiek vochtprobleem.

Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien.

Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor uw vochtbehandeling.

Contact

Om lekkage kelder te bestrijden, informeert u dan eens bij ons naar de efficiënte mogelijkheden die wij u bieden.  Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier hier op de website in, via mail: info@meesterklusser.be of vochtmanneke1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Tags Vochtspecialist vochtmanneke:

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen

Nieuws

Vlaamse renovatiepremie beperkt kosten voor vochtbestrijding

Heb je last van kelderlekkage? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt.

Er gelden wel enkele voorwaarden:

– Je voert voor minstens 10.000 euro exclusief btw werken uit aan je woning. Naast het behandelen van opstijgend vocht komen er ook heel wat andere renovatiewerken in aanmerking.

– Afhankelijk van de samenstelling van je gezin gelden er inkomensvoorwaarden.

– Je factuur is maximum drie jaar oud.

– Je woning is minstens 25 jaar oud en staat in het Vlaams Gewest.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be.

Laat je dus zeker niet afschrikken door de prijs als je met vochtproblemen zit! Die blijft tot een minimum beperkt dankzij de renovatiepremie. Contacteer ons gerust voor een gratis vochtdiagnose.

Onze klanten komen voor lekkages van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede. Als u vragen heeft over kelderlekkage voor uw woning te Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede. Of wil je meer weten wat voor u kunnen betekenen in Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke of Zwevegem.

Tags: – Picknicktafel kopencuisine exterieure –  Table pliante promo –  Energieprijzen vergelijken  –  Trouwringen witgoud diamant –  Houtskeletbouw –  Linkbuilding bureau –  Webshop laten bouwen