Doorslaand vocht

Doorslaand vocht is een vochtprobleem dat vooral optreedt bij iets oudere huizen of bij huizen die schade hebben opgelopen aan een van de buitenmuren. Dit wordt veroorzaakt door de grillen der natuur zoals daar zijn regen, hagel en sneeuw .

Met de methode door middel van injecties maken we een definitief einde aan ongewenst doorslaand vocht.

U kunt dit vocht nu definitief en efficiënt laten verwijderen met onze geavanceerde injectietechniek.

  • Zeer ervaren vochtspecialist (30 jaar ervaring)
  • Voor altijd van uw vervelend vochtprobleem verlost
  • Gratis diagnose en gesprek
  • Altijd scherpste prijsgarantie
  • 10 jaar garantie

Doorslaand vocht definitief verwijderen

Onze injectietechniek is namelijk de oplossing tegen doorslaand vocht. Belangrijk is dat het juiste vochtwerend middel wordt gebruikt.

Onze geavanceerde injectiemethode is geschikt voor voor alle vochtproblemen, van opstijgend vochtcondensproblemenlekkage in de kelder

Permanent doorslaand vocht

Vochtmanneke beschikt over een doeltreffend  injectiesysteem, de efficiënste en veiligste methode voor verwijdering van vocht en water op een geavanceerde manier. Dit is een behandeling die het vocht permanent verwijdert.

Het gebruik van deze injecties ter behandeling van optrekkend vocht hebben hun doeltreffendheid doorheen de vele jaren heeft bewezen in allerlei gebouwen.

Doeltreffende werking van onze injectiemethode

De geavanceerde injectiemethode die wij gebruiken is geschikt voor alle vochtproblemen, van muren, vloeren tot kelders. Wij gaan de muren injecteren met een gel om het opstijgend vocht tegen te gaan. De werkwijze hiervoor is simpel, we gaan gaten boren in de binnenmuur met een tussenafstand van 10 cm en dit net boven de plint van de vloer. Deze gaten worden nadien met een krachtige injectiemachine opgevuld. De gel zorgt voor een permanente bescherming van de muur en houdt het vocht dus tegen. Vochtmanneke is een unieke duizendpoot op het gebied van vochtbestrijding en injectietechnieken. Om vocht te bestrijden en blijvend te verhelpen maken wij gebruik high-tech oplossingen met het meest moderne materieel en goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers.

De beste behandeling voor de laagste prijs

doorslaand vocht

Wij zijn overtuigd van onze scherpe prijzen die van toepassing zijn op uw specifiek vochtprobleem.

Indien u elders een prijsofferte zal opvragen voor een zelfde behandeling zal u onmiddellijk het prijsverschil zien.

Bij ons bent u er zeker van dat u altijd de scherpste prijs betaalt voor uw vochtbehandeling.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Tijdens een diagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het vochtprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave, afgestemd op uw vochtprobleem, alsmede het aantal hierbij benodigde behandelingen. Dit is kosteloos. U kunt altijd een afspraak maken voor een vochtbehandeling met onze vochtspecialist op een moment dat het u schikt. Contacteer ons voor een gratis vochtdiagnose en een vrijblijvende prijsofferte. Vul het contactformulier hieronder in, via mail: info@meesterklusser.be of vochtmanneke1965@outlook.be . Je kan ons ook telefonisch contacteren op : 0479/95 88 00

Andere veel voorkomende behandelingen

VochtverwijderingCondensproblemenVochtbestrijding woningZwambestrijdingVochtproblemen oplossenVochtbestrijding West VlaanderenVochtbehandelingSchimmel in de kelderVochtplekkenLekkage kelderKelder waterdicht makenSchimmels verwijderenKelder droog makenWater in de kelderVochtige muren behandelenSchimmel op de muurDoorslaand vochtVochtprobleemVochtbestrijding kelderInjecteren murenVocht in de kelderVochtige murenKelder droog makenOpstijgend vochtOptrekkend vochtVochtbestrijdingKelderdichtingVochtproblemenOpstijgend vocht behandelen 

Geen enkel lekkage probleem is hetzelfde, daarom is het noodzakelijk dat we bij u thuis langs komen om de  situatie deskundig te bekijken. Ons team zal een zeer uitgebreide inspectie uitvoeren met speciale meet en detectie apparatuur.

Door een vochtdiagnose uit te voeren  zullen we een duidelijk inzicht krijgen wat betreft het lekkage of vochtprobleem binnen uw kelder.  U zal van ons een uitgewerkt adviesrapport ontvangen en een duidelijke prijsofferte. Wij bieden u de best mogelijke vochtbehandeling om u kelder doeltreffend te dichten.

Nieuws

Vlaamse renovatiepremie voor behandelen van opstijgend vocht

Heb je last van opstijgend vocht? Geen paniek. Je hoeft dit niet volledig zelf te betalen. Dankzij de Vlaamse renovatiepremie schakel je probleemloos een vochtspecialist in zonder dat je er een financiële kater aan overhoudt

Er gelden wel enkele voorwaarden:

– Je voert voor minstens 10.000 euro exclusief btw werken uit aan je woning. Naast het behandelen van opstijgend vocht komen er ook heel wat andere renovatiewerken in aanmerking.

– Afhankelijk van de samenstelling van je gezin gelden er inkomensvoorwaarden.

– Je factuur is maximum drie jaar oud.

– Je woning is minstens 25 jaar oud en staat in het Vlaams Gewest.

Wil je meer weten over de Vlaamse renovatiepremie en de precieze voorwaarden? Surf naar www.wonenvlaanderen.be.

Laat je dus zeker niet afschrikken door de prijs als je met vochtproblemen zit! Die blijft tot een minimum beperkt dankzij de renovatiepremie. Contacteer ons gerust voor een gratis vochtdiagnose.

Wat is doorslaand vocht?

Doorslaand vocht is vocht dat doorheen de muren slaat. Logischerwijze zijn het dan ook meestal de muren aan de regenzijde van je woning die met dit probleem te kampen kunnen krijgen. Hoewel het onvermijdelijk is dat er vocht doorheen een buitenmuur trekt (metselwerk en gevelstenen zijn nu eenmaal nooit 100% waterdicht) kan dit vocht in sommige gevallen voor problemen zorgen. Net zoals opstijgend vocht is doorslaand vocht trouwens ook een vochtprobleem dat vooral bij oudere gebouwen voorkomt.

Het goede nieuws is dat doorslaand vocht makkelijk behandeld kan worden. Door de muren te injecteren!

Onze klanten komen voor doorslaand vocht behandelen van overal in de Provincie West-Vlaanderen, o.a. uit : Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede. Als u vragen heeft over het bestrijden van vocht in uw woning te Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede. Of wil je meer weten wat voor u kunnen betekenen in Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot Zwevegem.

Tags: – Picknicktafel kopencuisine exterieure –  Table pliante promo –  Energieprijzen vergelijken  –  Trouwringen witgoud diamant –  Houtskeletbouw –  Linkbuilding bureau –  Webshop laten bouwen